Hei! Tenke jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan oppgradere klesskapet ditt, hvis du er blakk. Hvis du vil tjene egne, lettvinte penger, kan du¨:

  • Ha et kakelotteri! Lag flygeblader og heng dem opp eller ring på døren hos folk. Du kan også legge flygebladene i postkasser. Ha gjerne med bilde av kaken du skal lage. Du kan også ha andre premier. Skriv et nummer opp på flygebladet (Det nummeret som du ønsker å bli kontaktet på.) Deltakerne kan ringe det nr. hvis de ønsker å være med. Eller, hvis du ringer på døren hos folk, kan du gi dem et lodd, og du kårer en vinner sånn. Alt er opp til deg! Men husk!: Du skal jo tjene på dette, så ta gjerne betalt for loddene. Men ikke for dyrt! Maksimum 30 kr. pr. lodd.
  • Ha loppemarket! Inviter noen venner, finn et sted å stå, lag flygeblader og finn gamle ting og klær du vil kvitte deg med! Dette kan bli lønnsomt og morsomt!
  • Lag noe, og selg. Du kan også lage mange ting, og selge de. Strikk f. eks. en lue, og selg den til noen som har lyst! Lag gjerne flygeblader, og reklamer for tingene du selger. Men husk at prisene ikke må bli for dyre!
  • Selg vafler utenfor en butikk. Husk å holde det pent og rent rundt deg, så ikke kundene "stikker av". Ta gjerne med eg en venn, og del pengene etterpå.
  • Mal og selg. Dette er en variant jeg gjør hver sommer, ute på hytten. Jeg tegner tegninger og maler, setter opp et bord utenfor hytten (som ligger nesten ved veien) og venter på at det kommer noen. De pengene jeg får inn, drar jeg på butikken og kjøper is for :)

For deg som ikke vil tjene penger

  • Arranger en byttedag! Inviter noen venner hjem til deg, og be de ta meg seg noen klær de ønsker å bytte eller fornye. Da kan dere bytte klær, uten å bruke en eneste krone!
  • Sy om! Finn en gammel t-skjorte eller noe annet, og mal den, sy den om eller pynt den! Av et skjørt og en t-skjorte eller topp/singlet kan du lage en fin kjole, eller sy bena sammen og lag en kul jumpsuit! Det er ingen grenser for hva din kreativitet kan føre til.
  • Strikk deg noe nytt! Liker du å strikke, er dette perfekt for deg. Du får bare tak i riktig garn, og starter på det du vil ;)


Det er ingen grenser for hvor mange og hvor mye man kan bytte.

Det kan bli kjempegøy!

Hva synes du om tipsene?


  0 kommentarer på "Lyst på noe nytt, men ingen penger?"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · Mai 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Kristine

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits