Jeg har prøvd alt som står i både kommentarer og i selve oppskriften for html-designet, men headeren vil ikke funke! Jeg får det bare ikke til! Er det noen som vet hva jeg skal gjøre? Jeg har prøvd dette:

Hvordan skifter jeg header?
Dette angår på hvilket design du har som du har tatt ifra meg. Det første du må gjøre da er og sjekke hva bredden på headeren er, det pleier jeg som regel og skrive øverst i innlegget hvor jeg har lagt ut kodene. Eller så kan du jo også sjekke selv! Da går du bare inn på "Design" og deretter "Stilsett" og blar ned til du ser "header" og under der skal det da stå "width;" og et tall, det tallet er da bredden på headeren din.

Når du har funnet ut hvilken bredde headeren din må være, går du inn på et redigeringsprogram for og endre headeren din til den bredden sånn at den skal passe inn. Jeg anbefaler å bruke Photoscape da, for er mange som har brukt andre redigeringsprogrammer til og gjøre dette, og det har ikke funket da, så derfor anbefaler jeg og bruke Photoscape.

Når du har endret bredden til det den skal være går du da inn på www.tinypic.com, og laster opp din header der. Når den er lastet opp, kopierer du den nederste koden og går inn på "Design" og deretter "Stilsett." Så skal du da bla ned til du ser denne koden her;  

#header {

-webkit-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-border-radius: 10px;

background-image: url


I den nederste koden hvor det står "Background-Image" skal du da lime inn headeren din, altså mellom de to klammene, som det her; (http://i55.tinypic.com/16bwqs5.png); 

Om headeren din blir kuttet av, eller ikke er lang nok i høyden justerer du dette hvor det står "Height;" rett under. Da gjør du bare tallet større eller mindre. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________annet). Så går du inn på rediger --> stilsett. Finn plassen hvor #header står også finner du da en link til headeren du har nå. Ta vekk den linken også kopierer du inn den linken du kopierte fra designbygger (headeren din). Så trykker du forhåndsvis, og hvs du er fornøyd trykker du lagre :-)


Veldig vanskelig å forklare! Men jeg håper du får det til!

(den siste kommentaren er fra >Thea - <

De to headerene jeg har prøvd å laste opp, er disse:

Som overskriften sier, nå trenger jeg hjelp! Kan du hjelpe meg?

-Kristine


  0 kommentarer på "Nå trenger jeg hjelp"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · Mai 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Kristine

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits