Jaa, fjortissoverskrif, iknow, menmen.
Da har jeg bestemt, etter en måned med blogging, at jeg slutter her. Sanne har jo sannja.blogg.no .. Jeg har startet en fotoblogg for en stund siden, fotokri.blogg.no .. Vil vel handle om fotografi (sier seg vel selv)
Sååe,
TAKK FOR OSS

//hvilket innlegg har du likt best på vår blogg?// Hvilket innlegg har du fått mest inspirasjon fra?
Er det bare jeg som synes det er irriterende når folk kommenterer "Hei, fin blogg. Blir veldig glad for en kommentar på min blogg! Ha en fin dag videre:)" 

Grunnen til at jeg blogger, er jo også fordi jeg synes det er gøy, men mest fordi jeg vil dele meninger, bilder jeg har tatt osv. Og da er det ikke så veldig  god respons når man ikke engang gidder å lese innlegget, bare for å få lesere! Selv gidder jeg ikke å besøke blogger som sender spam til meg, med mindre de kommenterer noe som handler om innlegget, i tillegg til spammen. Det er veldig irriterende når folk sender en kommentar til meg, nesten uten mening, bare for å få lesere. De gjør det ikke fordi de bryr seg om andre. De gjør det kun for seg selv. 
 
 Det er nesten litt respektløst, synes jeg. Skal de kommentere, kan de i det minste bruke det lille minutted det tar å lese et innlegg, og så gi en tilbakemelding på innlegget. Man får like mange lesere av å gi respons, svare på spørsmål eller stille spørsmål til bloggeren, om ikke flere! 

 Når man bare kommenterer for å få lesere, som jeg kaller spam, tenker man kun på seg selv. Gidder man å f.eks. svare på spørsmålet som ofte står i bunnen av innlegget, tenker man litt mer på andre. 
Jeg sier ikke at det er galt å bare tenke på seg selv! Men jeg synes bare at man kan gjøre noe ut av kommentaren, når man først skal kommentere.

Bildeinspirasjon: maly.no

 Hva mener du om spam?

-Kristinee♥ 
Yaaay!! Da har jeg fått nytt design! Det kan nok ta en stun før headeren kommer, men inntill da, så ser designet i alle fall sånn ut! Selv synes jeg det er kjempefint :) Gratisdesign fra http://katrineaastorpdesign.blogg.no/ :) 
Må bare få inn at jeg er veldig fornøyd med bruk av hennes htmlkoder og gratisdesign. Det funker kjempebra, og nå manger bloggen kun header og profilbilde!! *Stolt blogger*, haha! ♥ 

Jeg har et ønske, og det er om noen kunne laget en header til meg? For de som vil det, bruk disse bildene:

Da tenker jeg du har litt å velge mellom! Hadde blitt glad om du lagde headeren til meg! 
Send den til: fashionks@live.no 
Rediger bildene som du vil, bruk så mange/få du vil osv.
Du må ha med fashionks.blogg.no , ha det godt synelig. Hvis du skal ha ditt bloggnavn med i headeren, må det være nede i ett av hjørnene, ikke så stort, men akkurat synlig. Spør om godkjenning av meg, ved å sende headeren på mail, med bloggnavn og jeg ser selv om det er for stort. Ellers er alt ok! 

Pleeaassee, I need a header! !! ♥

Hva synes du om designet mitt? // Lyst til å lage header til meg?// Hva synes du om bildene?

-Kristinee♥
Heisann! Nå er det lenge siden vi har blogget, haha ♥
Jeg, Kristine, har fått veldig blogglyst i det siste, og har så lyst til å blogge! Har hatt en blogg (liveandsmile.blogg.no), men slettet den. Jeg fikk aldri blogglyst også vil jeg ha en blogg med et bra navn. Derfor satser jeg på denne bloggen istedet! Håper Sanne også joiner, så kan dette bli en riktig god blogg :)

Tilbake til virkeligheten, siden mai, har dette skjedd:
Håndballaget vårt drar til Sverige ♥ Liseberg, håndball og svensk kultur (haha)- kjempegøy! Både gutte-og jentelaget dro. 
Sommerferie, sier vel alt ♥
Sanne slutter på håndball rett etter sommeren (eller rett før (?))
Håndballturn til Danmark med verdens beste gutte-og jentelag. Svømmebasseng, verdens beste jenter og gutter, og håndball! Går det an å få det bedre ? LiveLoveLaugh sier ALT ♥

Vi har gått et halvt år i 9.klasse, begge to. Der går ting supert, trives gooodt med verdens beste folk♥
Nå er det strax jul, juleferie nåå. Blir deilig med ca. 2 uker friii. TrippleL forklarer alt her ogsåå.

Det er vel det viktigste..!

Som sagt: Skal starte å blogge igjen. Men kanskje ikke bare om mote, men om hverdagen, meninger, foto/redigering, design- ja, you name it!. Håper du kommer til å bli værende, som leser♥Noen ideer om hva vi kan blogge om?

Kristine

 
Heisann! Lenge siden vi har blogget nå. Men det er ganske mange som lurer på hva slags neglelakk en skal bruke på 17. Mai! Jeg lurte på det selv også :)  Og da tenkte jeg hva som er moderne nå, og denne våren/sommeren. Nå er det moderne med matte, svake farger. Eller knasje farger, men de også matte.

Og da slo det meg: En matt rødfarge! Er ikke det bare perfekt? Det passer til outfitet også, så dette blir toppers ;)
Rød neglelakk fra Depend, 25 kr,-

Men det er så klart en mulighet til å ha andre farger!


Blå og lilla neglelakk fra Kiko, 3,90 ? (euro)

-Hva synes du om neglelakken(e)?
Hei! Tenke jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan oppgradere klesskapet ditt, hvis du er blakk. Hvis du vil tjene egne, lettvinte penger, kan du¨:

  • Ha et kakelotteri! Lag flygeblader og heng dem opp eller ring på døren hos folk. Du kan også legge flygebladene i postkasser. Ha gjerne med bilde av kaken du skal lage. Du kan også ha andre premier. Skriv et nummer opp på flygebladet (Det nummeret som du ønsker å bli kontaktet på.) Deltakerne kan ringe det nr. hvis de ønsker å være med. Eller, hvis du ringer på døren hos folk, kan du gi dem et lodd, og du kårer en vinner sånn. Alt er opp til deg! Men husk!: Du skal jo tjene på dette, så ta gjerne betalt for loddene. Men ikke for dyrt! Maksimum 30 kr. pr. lodd.
  • Ha loppemarket! Inviter noen venner, finn et sted å stå, lag flygeblader og finn gamle ting og klær du vil kvitte deg med! Dette kan bli lønnsomt og morsomt!
  • Lag noe, og selg. Du kan også lage mange ting, og selge de. Strikk f. eks. en lue, og selg den til noen som har lyst! Lag gjerne flygeblader, og reklamer for tingene du selger. Men husk at prisene ikke må bli for dyre!
  • Selg vafler utenfor en butikk. Husk å holde det pent og rent rundt deg, så ikke kundene "stikker av". Ta gjerne med eg en venn, og del pengene etterpå.
  • Mal og selg. Dette er en variant jeg gjør hver sommer, ute på hytten. Jeg tegner tegninger og maler, setter opp et bord utenfor hytten (som ligger nesten ved veien) og venter på at det kommer noen. De pengene jeg får inn, drar jeg på butikken og kjøper is for :)

For deg som ikke vil tjene penger

  • Arranger en byttedag! Inviter noen venner hjem til deg, og be de ta meg seg noen klær de ønsker å bytte eller fornye. Da kan dere bytte klær, uten å bruke en eneste krone!
  • Sy om! Finn en gammel t-skjorte eller noe annet, og mal den, sy den om eller pynt den! Av et skjørt og en t-skjorte eller topp/singlet kan du lage en fin kjole, eller sy bena sammen og lag en kul jumpsuit! Det er ingen grenser for hva din kreativitet kan føre til.
  • Strikk deg noe nytt! Liker du å strikke, er dette perfekt for deg. Du får bare tak i riktig garn, og starter på det du vil ;)


Det er ingen grenser for hvor mange og hvor mye man kan bytte.

Det kan bli kjempegøy!

Hva synes du om tipsene?
Heisann♥

Jeg vet at det er in med sukkersipinn farger på neglene, men det er også in med knæsje farger på klær. Jeg var veldig heldig og fikk en bærepose med neglelakk av nabon min(Hun jobber med neglelakk, fake øyevipper o.s.v) og der var det noen knæsje neglelakker! Her er de:


Neglelakk // Depend

 
Heisann♥

Når jeg var i Italia nå så var jeg på utkikk etter en bestemt ting, nemelig en stor brun veskebag. Det fant jeg, og jeg elsker den♥ Det som er så fantastisk med denne veskebagen er at den matcher til alt, den er nytig, komfortabel og trendig! Denne veskebagen kjøpte jeg for 60 ? ,det vil da si 480 norske kroner og den var vært verdt hver krone. Jeg vet at dette ikke er noe dritt som rykker etter et år, fordi det er ekte kuskin. Som moren til Kristine sa; Da holder den i 10 år.

-SANNE
Hei♥

Vi var i Italia i påsken, mest fordi vi skulle på ferie, men også litt for shoppingens skyld! Begge to hadde lyst på en ny leppestift fra MAC (Sanne har den fra Lady Gaga, og Kristine var på jakt etter den). Og gjett hva vi fant i Firenze- en MAC-butikk! Så vi pilte inn, og bort til leppestiftene. Dessverre hadde de ikke Lady Gaga'n igjen, men Kristine fikk kjøpt en annen. Sanne kjøpte også en til.(Begge to i rød, forskjellige fargetoner).


Her er halvparten av leppestiftene fra MAC-butikkenOg her er leppestiftene. Den bakerst til venstre, kjøpte Sanne. (Cindy Lopher) Den bakerste til høyre er Lady Gaga'n hennes. Den nærmeste med sølv, er min.

Hva synes du om leppestiftene?
Dette er den første posten på vår nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · Mai 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Kristine

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits