Jaa, fjortissoverskrif, iknow, menmen.
Da har jeg bestemt, etter en måned med blogging, at jeg slutter her. Sanne har jo sannja.blogg.no .. Jeg har startet en fotoblogg for en stund siden, fotokri.blogg.no .. Vil vel handle om fotografi (sier seg vel selv)
Sååe,
TAKK FOR OSS

//hvilket innlegg har du likt best på vår blogg?// Hvilket innlegg har du fått mest inspirasjon fra?
Jeg har prøvd alt som står i både kommentarer og i selve oppskriften for html-designet, men headeren vil ikke funke! Jeg får det bare ikke til! Er det noen som vet hva jeg skal gjøre? Jeg har prøvd dette:

Hvordan skifter jeg header?
Dette angår på hvilket design du har som du har tatt ifra meg. Det første du må gjøre da er og sjekke hva bredden på headeren er, det pleier jeg som regel og skrive øverst i innlegget hvor jeg har lagt ut kodene. Eller så kan du jo også sjekke selv! Da går du bare inn på "Design" og deretter "Stilsett" og blar ned til du ser "header" og under der skal det da stå "width;" og et tall, det tallet er da bredden på headeren din.

Når du har funnet ut hvilken bredde headeren din må være, går du inn på et redigeringsprogram for og endre headeren din til den bredden sånn at den skal passe inn. Jeg anbefaler å bruke Photoscape da, for er mange som har brukt andre redigeringsprogrammer til og gjøre dette, og det har ikke funket da, så derfor anbefaler jeg og bruke Photoscape.

Når du har endret bredden til det den skal være går du da inn på www.tinypic.com, og laster opp din header der. Når den er lastet opp, kopierer du den nederste koden og går inn på "Design" og deretter "Stilsett." Så skal du da bla ned til du ser denne koden her;  

#header {

-webkit-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

box-shadow: 0px 0px 15px #E2E0E0;

-moz-border-radius: 10px;

background-image: url


I den nederste koden hvor det står "Background-Image" skal du da lime inn headeren din, altså mellom de to klammene, som det her; (http://i55.tinypic.com/16bwqs5.png); 

Om headeren din blir kuttet av, eller ikke er lang nok i høyden justerer du dette hvor det står "Height;" rett under. Da gjør du bare tallet større eller mindre. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________annet). Så går du inn på rediger --> stilsett. Finn plassen hvor #header står også finner du da en link til headeren du har nå. Ta vekk den linken også kopierer du inn den linken du kopierte fra designbygger (headeren din). Så trykker du forhåndsvis, og hvs du er fornøyd trykker du lagre :-)


Veldig vanskelig å forklare! Men jeg håper du får det til!

(den siste kommentaren er fra >Thea - <

De to headerene jeg har prøvd å laste opp, er disse:

Som overskriften sier, nå trenger jeg hjelp! Kan du hjelpe meg?

-Kristine
Bernhoft: Cmon talk


Har fått helt dilla på denne sangen, etter at jeg fikk Bernhoft sin cd Walk With Me  til jul! Elsker sangen, stemmen hans og alt! Så fantastisk fin sang ♥

//Hva synes du om sangen? // Hva synes du om Bernhoft?

-Kristinee
Ja, jeg vet. Ikke akkurat verdens beste blogger. Merker at statistikken faller med en gang jeg ikke blogger, ikkje braa. Om det er pga meg, eller leserne er en annen saak 

Uansett, jeg har ingen ting å blogge om! Men jeg redigerte et bilde i stad, som jeg selvfølgelig deler meg dere..Helt ærlig: hva synes du?

//noen forslag tilhva jeg kan blogge om?

-Kristinee
(Er det uke 3 eller 4?)

Da var en ny uke ferdig, og en ny ukesoppdatering her på bloggen! 

Ukens positive opplevelse: Det begynte endelig å snø ordentlig, så det legger seg  her nede på Sørlandet! 
Ukens negative opplevelse: Har ikke nådd alle målene jeg satte for uka. (se innlegg her )

Ukens  film, anbefales?: Hodejegeren- Anbefales på det sterkeste! En utrolig bra film!

Ukens musikk, artist / band: Love you like a lovesong- Selena Gomez

Ukens kommentar:  I

Thereseswiming.blogg.no om Mål og mestring

Du har gode mål og får håpe du klarer og holde dem !! :D

Sette mål er utrolig viktig , men du må huske og ikkje sett all for store mål.... (noe som eg er flink til)

Ukens bilde:


Ukens beste kjøp: 


BikBok, salg 99

Ukens anbefaling: Vi hadde besøk av mine to fettere, kusine, tante og onkel i går. Det var veldig koselig, og jeg fikk høre mange historier fra da pappa var liten, om ting har gjorde, som jeg aaldri hadde fått lov til! Ukens anbefaling er å finne noen historier og ha dem på lur, i tilfelle noe skulle "skje". Jeg fikk også mange tips og argumenter for forskjellige "problemer" hjemme, som f.eks. leggetid. Nå kan jeg endelig vinne en diskusjon, og få det som jeg vil, haha. Og det kan du gjøre også!

Det var min uke! Jeg vet jeg glemte forrige uke, men sånn får det være.. 

Hvordan var din uke? 

-KristineEr det noe vi mennesker liker, så er det mestringsfølelsen. Det å føle at det er noe vi får til, noe som andre ikke kan. Eller rett og slett følelsen av å få til mål som man har satt. Denne uken har jeg laget en egen liste for mål jeg vil prøve å få til denne uken. For jeg føler det er viktig å få noe til. Jeg føler det er viktig at jeg klarer noe, noe som jeg ikke vet om jeg klarer. Da er det en deilig følelse å få det til!

Mine mål for uken er: 
Skole: 

  • Få 6´ er på gloseprøve 
  • Øve godt til naturfagsprøve
  • Gjøre alle leksene og være ferdig på onsdag
  • Få mer inspirasjon til å jobbe

Fritid

  • Jogge minst en gang i uka 
  • Rydde en del av rommet
  • Bli flinkere til å rydde generelt
  • Bli raskere

Alle målene er ikke like viktige, men for meg er de det. For det å klare å jogge en gang i uka, få 6´er på gloseprøve, gjøre alle leksene til onsdag osv,- for meg, er det å få til alt, eller noe, på én uke, en veldig god mestringsfølelse. Målene er ikke så store, så de er ikke så vanskelige å få til. Da er det jo lettere å sette i gang, og ikke bare gi opp før jeg i det hele tatt har begynt. 


//Bildet: meg//
Her er et eksempel. Jeg klarte endelig å ta et bilde jeg synes er fint av solnedgangen! Jeg mestret et mål.
 

Hva mener du om å sette deg mål? 

-Kristinee ♥
Da har jeg mottatt en header fra Rebecca! Og den ser slik ut:Er veldig fornøyd, men får ikke til å sette den inn! Noen som kan hjelpe meg? Jeg har prøvd å følge instruksene HER , men de funker ikke! Jeg har gjort aaalt man skal, så vær så snill å hjelp meg! 

-Kristine
Er det bare jeg som synes det er irriterende når folk kommenterer "Hei, fin blogg. Blir veldig glad for en kommentar på min blogg! Ha en fin dag videre:)" 

Grunnen til at jeg blogger, er jo også fordi jeg synes det er gøy, men mest fordi jeg vil dele meninger, bilder jeg har tatt osv. Og da er det ikke så veldig  god respons når man ikke engang gidder å lese innlegget, bare for å få lesere! Selv gidder jeg ikke å besøke blogger som sender spam til meg, med mindre de kommenterer noe som handler om innlegget, i tillegg til spammen. Det er veldig irriterende når folk sender en kommentar til meg, nesten uten mening, bare for å få lesere. De gjør det ikke fordi de bryr seg om andre. De gjør det kun for seg selv. 
 
 Det er nesten litt respektløst, synes jeg. Skal de kommentere, kan de i det minste bruke det lille minutted det tar å lese et innlegg, og så gi en tilbakemelding på innlegget. Man får like mange lesere av å gi respons, svare på spørsmål eller stille spørsmål til bloggeren, om ikke flere! 

 Når man bare kommenterer for å få lesere, som jeg kaller spam, tenker man kun på seg selv. Gidder man å f.eks. svare på spørsmålet som ofte står i bunnen av innlegget, tenker man litt mer på andre. 
Jeg sier ikke at det er galt å bare tenke på seg selv! Men jeg synes bare at man kan gjøre noe ut av kommentaren, når man først skal kommentere.

Bildeinspirasjon: maly.no

 Hva mener du om spam?

-Kristinee♥ 
Yaaay!! Da har jeg fått nytt design! Det kan nok ta en stun før headeren kommer, men inntill da, så ser designet i alle fall sånn ut! Selv synes jeg det er kjempefint :) Gratisdesign fra http://katrineaastorpdesign.blogg.no/ :) 
Må bare få inn at jeg er veldig fornøyd med bruk av hennes htmlkoder og gratisdesign. Det funker kjempebra, og nå manger bloggen kun header og profilbilde!! *Stolt blogger*, haha! ♥ 

Jeg har et ønske, og det er om noen kunne laget en header til meg? For de som vil det, bruk disse bildene:

Da tenker jeg du har litt å velge mellom! Hadde blitt glad om du lagde headeren til meg! 
Send den til: fashionks@live.no 
Rediger bildene som du vil, bruk så mange/få du vil osv.
Du må ha med fashionks.blogg.no , ha det godt synelig. Hvis du skal ha ditt bloggnavn med i headeren, må det være nede i ett av hjørnene, ikke så stort, men akkurat synlig. Spør om godkjenning av meg, ved å sende headeren på mail, med bloggnavn og jeg ser selv om det er for stort. Ellers er alt ok! 

Pleeaassee, I need a header! !! ♥

Hva synes du om designet mitt? // Lyst til å lage header til meg?// Hva synes du om bildene?

-Kristinee♥
Tenkte å prøve å ha en spørsmålsrunde, siden jeg aldri har hatt det før og jeg vet ikke helt hvordan det blir! Så du kan vel egentlig spør om nesten hva du vil, men svarer selvfølgelig ikke på ting som blir for personlig osvosv...

Så hvis det er noe du lurer på, er det bare å spørre om det nu :)


Du kan spør om nesten hva du vil!

Noe du lurer på?

-Kristinee
Rett før jul, fikk jeg skikkelig dilla på å lage kort! Så jeg lagde noen julekort, og noen bursdagskort:) Jeg synes det er så koselig å gi et hjemmelaget kort til noen man er glad i! Det at man har sittet og strevd litt for å gi noe til noen, setter jeg veldig pris på selv. Man bruker liksom noe av ens egen tid på å gjøre andre glad!

Det er to kort på bildet. Det ene er et julekort, det andre er et kort til en venn av meg. De er to av mange jule - og bursdagskort jeg har laget altsåå, men de eneste kortene jeg fikk tatt bilde av♥ Inni rammen på julekortet limte jeg inn et bilde av meg og lillebroren min, og ga det til farfar♥. Han ble veldig glad for det!

Hva synes du om å lage kort?// Hva synes du om kortene?

-Kristinee
Jaa, overskriften sier vel alt.. Took some pictures while I bored my ass off :)

Solbærtoddy in my ♥


Books´n toddy♥ Neida, var kun TV´n som gjaldt her! Er ikke mine bøker engang!


Ullteppe&Ullsokker♥

Hva synes du om bildene?//Blir du lei av å være syk når du er syk?

-Kristinee
Etter at IPaden min kom i mine hender, har jeg begynt å blogge nokså mye fra den. Og da pleier jeg å redigere bilder på den, som jeg legger ut! Jeg har redigert et bilde som jeg fant fra en app, og det bildet så slik ut da jeg fant det:

Så brukte jeg litt tre forskjellige apps/redigeringsprogram, og på veien så bildet slik ut:

Og slik ut:

Før det ble slik:

Og sånn redigerte jeg det! Du finner alt du trenger i disse programmene,som jeg elsker (navnet på appen står under selve appen, og str. på pilen viser hvor mye jeg bruker appen) :

Der finner i alle fall jeg alt jeg trenger:)
Og best av alt: alle tre appene er gratis!

Jeg bruker også et fjerde program som heter "DashOfcolor". Det ser slik ut:

Så nå vet du hvordan du kan redigere bilder hvis du kjeder deg!

Hva synes du om bildet jeg redigerte?

-Kristinee
Nå er det egentlig bare jeg, Kristine, som skriver, men hvis dere noen gang lurer, kan dere se på kategorien hvem som skriver. Jeg har laget en egen kategori for Mine innlegg, og en for Sannes innlegg. Men, for de av dere som ikke ser det, kan dere se hvem som skriver her:

Bare litt sånn info til de som ikke vet hvem som skriver:)

Hva synes du om å ha en kategori for meg og en for Sanne? // Er det lettere å vite hvem som skriver når vi har sånn kategori?

-Kristinee
Hei!
Jeg har fått influensa (wohoo-.-"), så er hjemme fra skolen i dag. Klokken er jo to nå da, så hadde sluttet nå uansett. Men, jeg kjeder meg og har lyst på noen blogger, eller andre typer nettsider! Kommenter innlegget med din nettaddrs, og jeg får noe å lese på, ikke bare nå, men senere også!

-Hva er din blogg?

-Kristinee
Til jul, fikk jeg et helt fantastiskt cupcakesjern! Det er i ♥rosa♥, og steker noen små, søte minicupcakes. Fikk også noen forskjellige muffinsformer, og et par tipper, så her er resultatet av min første bakst (ble gjort i slutten av desember)

Jernet, formene og muffinsene Frostingen


Mer frosting♥


 Hva synes du om julegavene? 

-Kristinee
Har fått inspirasjon av naruna.blogg.no til dette innlegget, som skal komme hver uke :)

Ukens positive opplevelse: Yndlingsguttene mine kom på besøk (de er 3 og 5 år altså) og jeg traff alle de beste da skolen begynte igjen. 

Ukens negative opplevelse: Skolen begynte..

Ukens  film, anbefales?: En perfekt familie - Anbefales!

m, anbefales?
Ukens musikk, artist / band: Kill everybody (in the world) - Skrillex

Ukens kommentar:  Ikke elise om Redigert bilde: Blomst

Du er skikkelig god i redigering! : ) 

Det var en veldig koselig kommentar ! :)

Ukens bilde:Ukens beste kjøp: 

Klarer ikke bestemme meg for hva jeg liker best♥

Ukens anbefaling:  Ha en koselig kveld men en venninne, samle litt krefter til en ny uke.

Det var min uke!

Hvordan er din uke? Synes du jeg burde ha ukens oppdatering? 
Da har jeg redigert et gammelt bilde! Hoho, kjempegøy..!
Men her er før-og etter bilde, du får se hva du synes♥

FØR:


ETTER:
 
Hva synes du? `// Hvilket likte du best

Vet at det er kjedelig med maange redigerte blomsteerbilder hele tiden, men skal bli flinkere!!

-Kristinee♥
Hejheej :)
Vet det er dårlig med oppdateringer, men gidder ikke hente kameraet og ta bilder.. Har bakt cupcakes i dag, med det nye cupcakesjernet jeg fikk til jul :) Superfornøyd med det, loveit! Tredje gang jeg bruker det, funker supert ;)

Uansett, skal se om jeg får blogget når jeg har tid, haha (noe jeg har mye av, siden vi ikke har lekser denne uuken). Men nå er det håndball i morgen, besøk i helgen, så får se hvor mye jeg rekker..

Men det jeg orker, er å redigere gamle bilder på pc'n. Så her har du et etter-og før bilde, får se hvilket du liker best:)


Øverste er etter, nederste er før, for de som lurer.. :)

Hva synes du- før eller etter?
Har du noen bloggtips? :D

-Kristinee♥
Og der var det en ny storm på gang! Denne gangen er det Emil sin tur til å nok en gang å herje rundt Norge.. Jeg begynner å bli kraftig lei av alle disse stormene. På under et halvt år har både Berit, Cato, Dagmar og nå Emil gjort store ødeleggelser på landet vårt. Jeg er rett og slett lei!
Selv er jeg veldig heldig som bor på Sørlandet. Her har det ikke vært like  ille som lenger oppe i Norge.
Uansett, kan ikke disse stormene snart bare forsvinne?

Det som er med Emil, er at det er oss på Sørlandet som "endelig" får merke ekstremværet.
Det skal blåse opp til liten storm, og jeg merker allerede at vinden øker! En venn av meg får ikke lov til å gå hjem, fordi det blåser så mye. Høyvannet er også på vei. Det er usedvanlig høy vann nå, og det skal bli høyere! Huff og gru! 

Bilde fra nrk.no

Gruer meg til høyere vann!

Hvordan har stormene vært der du bor?

-Kristinee♥

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · Mai 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Kristine

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits