Hei! Tenke jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan oppgradere klesskapet ditt, hvis du er blakk. Hvis du vil tjene egne, lettvinte penger, kan du¨:

  • Ha et kakelotteri! Lag flygeblader og heng dem opp eller ring på døren hos folk. Du kan også legge flygebladene i postkasser. Ha gjerne med bilde av kaken du skal lage. Du kan også ha andre premier. Skriv et nummer opp på flygebladet (Det nummeret som du ønsker å bli kontaktet på.) Deltakerne kan ringe det nr. hvis de ønsker å være med. Eller, hvis du ringer på døren hos folk, kan du gi dem et lodd, og du kårer en vinner sånn. Alt er opp til deg! Men husk!: Du skal jo tjene på dette, så ta gjerne betalt for loddene. Men ikke for dyrt! Maksimum 30 kr. pr. lodd.
  • Ha loppemarket! Inviter noen venner, finn et sted å stå, lag flygeblader og finn gamle ting og klær du vil kvitte deg med! Dette kan bli lønnsomt og morsomt!
  • Lag noe, og selg. Du kan også lage mange ting, og selge de. Strikk f. eks. en lue, og selg den til noen som har lyst! Lag gjerne flygeblader, og reklamer for tingene du selger. Men husk at prisene ikke må bli for dyre!
  • Selg vafler utenfor en butikk. Husk å holde det pent og rent rundt deg, så ikke kundene "stikker av". Ta gjerne med eg en venn, og del pengene etterpå.
  • Mal og selg. Dette er en variant jeg gjør hver sommer, ute på hytten. Jeg tegner tegninger og maler, setter opp et bord utenfor hytten (som ligger nesten ved veien) og venter på at det kommer noen. De pengene jeg får inn, drar jeg på butikken og kjøper is for :)

For deg som ikke vil tjene penger

  • Arranger en byttedag! Inviter noen venner hjem til deg, og be de ta meg seg noen klær de ønsker å bytte eller fornye. Da kan dere bytte klær, uten å bruke en eneste krone!
  • Sy om! Finn en gammel t-skjorte eller noe annet, og mal den, sy den om eller pynt den! Av et skjørt og en t-skjorte eller topp/singlet kan du lage en fin kjole, eller sy bena sammen og lag en kul jumpsuit! Det er ingen grenser for hva din kreativitet kan føre til.
  • Strikk deg noe nytt! Liker du å strikke, er dette perfekt for deg. Du får bare tak i riktig garn, og starter på det du vil ;)


Det er ingen grenser for hvor mange og hvor mye man kan bytte.

Det kan bli kjempegøy!

Hva synes du om tipsene?
Heisann♥

Jeg vet at det er in med sukkersipinn farger på neglene, men det er også in med knæsje farger på klær. Jeg var veldig heldig og fikk en bærepose med neglelakk av nabon min(Hun jobber med neglelakk, fake øyevipper o.s.v) og der var det noen knæsje neglelakker! Her er de:


Neglelakk // Depend

 
Heisann♥

Når jeg var i Italia nå så var jeg på utkikk etter en bestemt ting, nemelig en stor brun veskebag. Det fant jeg, og jeg elsker den♥ Det som er så fantastisk med denne veskebagen er at den matcher til alt, den er nytig, komfortabel og trendig! Denne veskebagen kjøpte jeg for 60 ? ,det vil da si 480 norske kroner og den var vært verdt hver krone. Jeg vet at dette ikke er noe dritt som rykker etter et år, fordi det er ekte kuskin. Som moren til Kristine sa; Da holder den i 10 år.

-SANNE
Hei♥

Vi var i Italia i påsken, mest fordi vi skulle på ferie, men også litt for shoppingens skyld! Begge to hadde lyst på en ny leppestift fra MAC (Sanne har den fra Lady Gaga, og Kristine var på jakt etter den). Og gjett hva vi fant i Firenze- en MAC-butikk! Så vi pilte inn, og bort til leppestiftene. Dessverre hadde de ikke Lady Gaga'n igjen, men Kristine fikk kjøpt en annen. Sanne kjøpte også en til.(Begge to i rød, forskjellige fargetoner).


Her er halvparten av leppestiftene fra MAC-butikkenOg her er leppestiftene. Den bakerst til venstre, kjøpte Sanne. (Cindy Lopher) Den bakerste til høyre er Lady Gaga'n hennes. Den nærmeste med sølv, er min.

Hva synes du om leppestiftene?
Dette er den første posten på vår nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2012 · Desember 2011 · Mai 2011 · April 2011


KATEGORIER

· Blogg · Kristine

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits